Tehnică de filmare, lumini

Cameră de filme- un dispozitiv conceput pentru a înregistra o imagine în mișcare pe film. Procesul de înregistrare se numește filmare, iar imaginea rezultată este utilizată pentru a crea un film.

Iluminarea permite camerei să înregistreze o imagine de înaltă calitate și este de obicei necesară pentru a mări sau micșora adâncimea câmpului. Cu toate acestea, iluminatul este, de asemenea, un excelent manipulator al publicului. Ochiul se referă la cea mai strălucitoare parte a imaginii.

Sfaturi utile

Cel mai bun moment pentru filmare sunt orele de dimineață (până la prânz) și perioada de la 17-18 până la momentul în care soarele se ascunde în spatele orizontului. Lumina va fi moale, creând umbre lungi.

Rezoluția înaltă este setarea optimă, prin definiție, videoclipurile și fotografiile ies mai bine odată cu aceasta. Cu toate acestea, trebuie să învățați cum să găsiți un echilibru între dimensiunea imaginii și cantitatea de memorie de pe card – sau cum să cumpărați niște suporturi amovibile.

Furnizarea echipamentelor pentru filmare

Studioul nostru vă va pune la dispoziție toate echipamentele necesare pentru filmarea unui film, video sau scurtmetraj de înaltă calitate.