Recuzită

Recuzită – un set de articole necesare pentru spectacole în teatru, în timpul filmului sau fotografiei, desenului, modelării din natură.

Recuzitele sunt deseori numite atât obiecte autentice, cât și obiecte false, cu toate acestea, termenul recuzită este corect de utilizat numai în raport cu lucrurile autentice și nu cu cele artificiale.

Recuzita este personal, un detaliu auxiliar care joacă un rol secundar și este folosit pentru a crea fundalul necesar, atmosfera. Recuzita poate include diverse accesorii (umbrelă, baston etc.) care completează costumul de scenă al actorului, obiecte de uz casnic mici.

Sfaturi utile

Folosirea elementelor de recuzită face ca actorii să joace mult mai ușor, precum și să folosească întregul potențial al obiectelor din cadru. În videoclip, un exemplu este luat în considerare atunci când un profesor bate la masă cu cărți, ceea ce declanșează un lanț reacția evenimentelor.

Recuzita ar trebui să fie realistă, dar totul depinde de film. Calitatea joacă, de asemenea, un rol important. Alegând recuzită de calitate scăzută, riscați să pierdeți recenzii bune, deoarece recuzita afectează direct calitatea filmului.

Ce o să obțineți

  • Vom calcula estimarea necesară pentru proiectul dumneavoastră
  • Vă vom ajuta să alegeți o echipă de profesioniști: artiști de recuzită, asistență de recuzită, recuzită pe site
  • Vă vom ajuta să realizați recuzită complexă, recuzită