Costume

Pentru a face un film sau un serial cât mai expresivă posibil, nu este suficient să scrieți un scenariu profund și să invitați actori talentați. Un film bun este țesut din multe componente importante, inclusiv lumină, sunet, camera, efecte speciale, machiaj și, bineînțeles, costume.

Un designer de costume este responsabil pentru crearea de costume pentru teatru, film sau televiziune. Sarcina sa este să creeze o imagine vizuală a tuturor personajelor și să ghideze costumele

Sfaturi utile

Costumele ar trebui să transmită cu exactitate stilul epocii sau al timpului în care se filmează această scenă. Ele trebuie să fie nu numai frumoase, ci și rezistente la diverse daune, de exemplu: rezistente la umiditate, daune fizice, astfel încât să nu-și piardă aspectul pe tot parcursul filmării.

Încercați să creați costume care să transmită emoție, adică actorul și costumele sunt potrivite pentru fiecare scenă emoțională a filmului.

CREARE DE COSTUME ȘI SERVICII DE ÎNCHIRIERE

Oferim costume pentru diferite epoci, dimensiuni și pentru diferite filme. Pentru mai multe informații, vă recomandăm să ne contactați.