Platouri de filmare

Ce este un platou de filmare?

Platoul de filmare – un loc desemnat, echipat și utilizat pentru filmarea unui episod sau secvență de episoade ale unui film.

Numărul și locația platourilor de film sunt determinate de regizorul filmului în procesul de creare a scenariului regizorului pentru film, în conformitate cu planul său de montaj.

Pe platourile de filmare, regizorul de producție dezvoltă puneri în scenă, conduce repetiții. În unele cazuri, testele de ecran pot fi ținute pe site, mai ales atunci când se pregătește o transmisie live.

Operatorul filmului construiește compoziția cadrului și specifică iluminarea în timpul filmării, construiește o schemă pentru mișcarea camerei și scheme pentru schimbarea distanței focale și focalizarea obiectivului.

Sfaturi utile

Confortul platoului de film constă în pregătire acestuia. Cu o organizare adecvată, site-ul devine nu numai un loc de muncă, ci și un loc plăcut cu care să petreceți timpul.

Atunci când selectați un grup, este important să luați în considerare nu numai calitățile profesionale, ci și cele umane. Aducerea unui profesionist de înaltă calitate, dar cu un caracter conflictual, poate afecta negativ munca întregii echipe.

Este imposibil să controlați platou din cabinet.

Platoul de filme Moldova Film

Filmele filmate în țara noastră câștigă popularitate nu numai în țară, ci și în străinătate:

  • Botez
  • 9 viețe
  • Plictiseala și inspirația
  • Evadarea
  • Vânător

Și multe alte filme care au primit în mod meritat simpatia și recunoașterea publicului.