Mulaj de arme

În arsenal există manechine de arme reci și arme de foc.

O armă rece este un produs conceput pentru a simula o lovitură cu imitație specială. Utilizarea altor muniții într-o armă goală este imposibilă fără lucrări pregătitoare speciale.

Armele de foc sunt arme cu rază lungă și apropiată în care forța presiunii gazului, care se formează în timpul arderii combustibilului exploziv (praf de pușcă) sau a amestecurilor combustibile speciale, este utilizată pentru a dispersa și a scoate un proiectil (mine, gloanțe) din butoi.

Sfaturi utile

Modul de viață al personajului din film ar trebui combinate în mod ideal cu arma. Un mulaj nu ar trebui să fie simplu, de exemplu: o lume magică înseamnă că ar trebui să existe o armă magică, dacă filmul este filmat din motive militare, atunci ar trebui să alegeți o copie exactă a unei arme reale, astfel încât imaginea să pară mai convingătoare.

Tipul de armă nu trebuie să fie similar cu arma în sensul standard. O armă poate să fie ca un costum, o mașină, o parte a corpului uman. Adică, atunci când creați un manechin bun, ar trebui să vă gândiți nu numai la realism, ci și la futurism.

Servicii pentru crearea și închirierea mulajelor

Vom crea sau vom găsi un tip adecvat de mulaj, ținând cont de intriga, personajele și mediul filmului.