Digitalizare pelicule

Digitalizare – o descriere a unui obiect, imagine sau semnal audio-video (în formă analogică) sub forma unui set de măsurători digitale discrete (eșantioane) ale acestui semnal / obiect, utilizând unul sau alt echipament, adică convertindu-l în un formular digital potrivit pentru înregistrarea pe suport electronic.

Scanner de film – un dispozitiv pentru conversia imaginilor de film în fișiere video digitale de înaltă definiție. Principala diferență față de un proiector de telecine este abilitatea de a primi o matrice de date digitale în loc de un semnal video, adecvat pentru a fi utilizat în filmare folosind tehnologia digitală.

Sfaturi utile

Cumpărați un mediu digital puternic și nou, deoarece viteza de digitalizare depinde de tipul de mediu.

Acest lucru trebuie făcut, deoarece majoritatea filmelor nu se încadrează în cerințele tehnice ale canalelor TV sau portalurilor de internet, iar implementarea lor prin aceste canale este imposibilă.

Digitalizarea filmului

Vă vom ajuta să vă digitalizați filmul cu cele mai noi echipamente. Pentru mai multe informații, contactați-ne și consultanții noștri vor găsi soluția potrivită pentru dvs.